Home » Over Jacq

Over mij

Na 23 jaar bij het Openbaar Ministerie maakte ik de overstap naar het Pieter Baan Centrum. Die overgang verliep geruisloos vanwege mijn uitgebreide kennis van de juridische opbouw van strafdossiers. Dit vormde ook de basis voor mijn nieuwe taken: het samenstellen en redigeren van rapportages pro Justitia. Deze rapportages controleerde ik op taal en grammatica. Dit heb ik vijf jaar gedaan en daardoor heb ik mijn taalvaardigheid verder ontwikkeld.
De administratieve ondersteuning waar ik ervaring in heb, omvat onder andere dataverwerking, planning en dossiervorming. Deze ervaring gebruik ik nu om jou te helpen.
De kwaliteiten die ik hiervoor inzet zijn mijn analytische denkvermogen en helicopterview. Met oog voor detail en een voorliefde voor het ordenen van gegevens, ga ik recht op mijn doel af. Ik ben leergierig, intuïtief en rust niet voor ik iets af heb.
De kantoorsetting waar ik jaren deel van uitmaakte, heb ik verruild voor een virtuele cloud. Ik ben begonnen aan een nieuw avontuur waarin tijd- en plaatsonafhankelijk werken voorlopig mijn realiteit zijn. Dit betekent dat ik nog meer dan anders alert ben op het bijhouden van mijn taal- en  vakkennis, maar betekent ook dat ik op een sensitieve manier mijn netwerken optimaal weet in te zetten.